Időközi választás

2022.06.26. 20:50

Németh Róbert: a sárváriakkal és a városvezetéssel együttműködve elérhetjük céljainkat

Németh Róbert köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki élt szavazati jogával, és részt vett az időközi választáson.

Pajor András

A győzelem pillanatai a Városháza előtt, Németh Róbert a Fidesz-KDNP új önkormányzati képviselője Sárváron

Forrás: Ohr Tibor

Németh Róbert, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte 82,93%-os eredménnyel a Sárvár 5. számú választókerületében rendezett időközi önkormányzati választást. A Mindenki Sárvárért Mozgalom támogatásával induló Farkas János független jelölt 17,07%-ot kapott. A rendkívüli események nélkül két szavazókörben zajlott választás részvételi aránya 11 órakor 15%-os volt, amely 17 órára 28,56%-ra emelkedett. Végül a 19 órás zárásig az 1537 szavazásra jogosult közül 492-en vettek részt a voksoláson.

Németh Róbert 56 éves, a város egyik meghatározó informatikai cégének irányítója, továbbá öt danos karatemester, a Sárvári Shotokan Karate Egyesület vezetője. A képviselő-testület eddig külsős bizottsági tagjaként segítette az előző egyéni képviselő, dr. Szabó Gyula munkáját is.

Németh Róbert köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki élt szavazati jogával, és részt vett az időközi választáson. – A körzetért való munkát már megkezdtem, így azt csak folytatnom kell. A jövőben is a feladatok megoldásán dolgozom, hiszek abban, hogy a lakókkal és a városvezetéssel együttműködve elérhetjük céljainkat – mondta Németh Róbert.

– Németh Róbert győzelmével a körzet és a város minden lakója nyert. Személye garancia a nyugodt városépítő munka folytatására – fogalmazott Kondora István polgármester a győzelem után. Ágh Péter országgyűlési képviselő is köszönetét fejezte ki a választópolgároknak, és örömének adott hangot, hogy továbbra is bíznak az emberek a kormánypártban, illetve jelöltjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában