Támogatás

2022.06.23. 09:00

Sok kicsi sokra menne a vasi állatvédőknél

Rendszeres támogatókat keres az Állatvédők Vasi Egyesülete (ÁVE), hogy be tudja fejezni a már üzemelő, de félkész menhelyének az építését. Száz adományozót szeretnének találni, akik havonta ezer forinttal megtámogatnák a költségeiket.

Polgár Patrícia

Igyekeznek jó körülményeket teremteni

Forrás: Unger Tamás

– Újra elindul a Százan a jövőért kampányunk, hogy mielőbb befejezhessük már üzemelő, de félkész menhelyünk építését – szerepel az Állatvédők Vasi Egyesületének felhívásában. Mint írják, a kampány lényege, hogy száz ember segítségét szeretnék kérni, akik minden hónapban, rendszeresen ezer forint adománnyal támogatnák az egyesület mentett árváit és a menhely további épülését. Az egyesület felhívja az adakozók figyelmét: már egy kis összeg is életeket menthet! Az egyesület a felhívását a saját Facebook-oldalán is megosztotta – a csatlakozásra a bejegyzés alatt van lehetőségük a segítő szándékú állatbarátoknak. A rendszeres havi utalás formájában számít az egyesület, van hozzá új egyesületi bankszámlaszám is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában