Sokan összegyűltek az átadón

2022.06.23. 19:20

Új elemekkel bővült a Szegedi Kőrös Gáspár utcai játszótér Sárváron

Sok gyermek és szülő gyűlt össze a Szegedi Kőrös Gáspár utcai játszótéren, amely új elemekkel bővült. A megjelenteket Németh Róbert, az 5-ös számú választókerület Fidesz–KDNP-s képviselőjelöltje köszöntötte.

Pajor András

Kondora István és Németh Róbert az átadáson

Forrás: Pajor András

– Régi vágya volt az itt élőknek, hogy bővüljön a játszótér. Három új elemet helyezett el itt az önkormányzat, és hamarosan homokozó és kerítés is készül – mondta Németh Róbert. Kondora István polgármester örömének adott hangot, hogy olyan elemekkel gyarapodott a játszótér, amelyek alkalmasak a gyerekek készségeinek fejlesztésére. – Németh Róbertnek szívügye a körzetben élők segítése, gondjaik megoldása. Személye a garancia a nyugodt városépítő munka folytatására, a körzet további fejlesztésére, méltó arra, hogy dr. Szabó Gyula munkáját folytassa – emelte ki, hozzátéve, hogy mindenkit Németh Róbert támogatására kér a június 26-i időközi választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában