Rendkívüli ülés

2022.06.30. 09:00

Változnak az étkezés díjai - A bölcsődei gondozás nem kerül többe a szülőknek

A térítési díjak, a rendezési terv módosítása és az egyik civil szervezet kérelme is szóba került a képviselő-testület hétfői rendkívüli ülésén.

Tóth Kata

Munkában a képviselők a testület rendkívüli ülésén

Forrás: Szendi Péter

Megszavazták a képviselők a szociális ellátásokról szóló önkormányzati rendelet módosítását: szeptember 1-jétől 20 százalékkal emelkednek a gyermekétkeztetés és a szociális étkeztetés térítési díjai Vépen. A bölcsődei gondozási díjak változatlanok maradnak, hangzott el. Kérelemmel fordult az önkormányzathoz a Tegyünk Együtt Vépért Egyesület: elszámolási időszakuk meghosszabbítását kérték. Ez év október 31-éig kaptak haladékot. Egy Szent Imre herceg utcai ház lebontására kért engedélyt a tulajdonos. Az épület a településrendezési terv alapján műemléki környezetben van, a helyi építési szabályzat melléklete azonban nem tartalmazza. A képviselők a városi főépítésszel egyeztetve átnézik a helyi védett épületek listáját, azután döntenek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában