Köszöntés

2022.07.01. 12:00

A bölcsesség útján halad

Pajor András

Forrás: Pajor András

A Sárvári Nyugdíjas Egyesület ünnepségén köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Kálmán Józsefet, aki 2020-ig, tizenegy éven át volt az egyesület elnöke. A nyugdíjas-egyesület által tartott megható ünnepségen szinte mindenki külön is gratulált Kálmán József 90. születésnapjához. Kondora István polgármester átadta Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló oklevelét, dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek pedig az önkormányzat ajándékait. Kondora István örömét fejezte ki, hogy Kálmán József Kőszeg után Sárváron is otthonra lelt. Az ünnepségen közreműködött énekkel és szavalattal Vörös Krisztina, a Gárdonyi-iskola tanárnője. 

A klub elnöki tisztségéről leköszönt Kálmán József a Pécsi Tudományegyetem tanárképző karán szerzett képesítést, ahonnét nemrég megkapta gyémántdiplomáját is. Az egész pályafutását végigkísérő népművelői munkájáról beszélt az ünnepségen is. – A kilencven átélt esztendő nem az öregedés, hanem a bölcsesség útja – fogalmazott Kálmán József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában