Felhívás

2022.07.20. 18:27

A gyermekkor elsősegélye címmel indít ingyenes tanfolyamot a Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda

Újraélesztésről és az otthoni, gyermek körüli teendőkről is hallhatnak a résztvevők Horváth Balázs mentőtiszt, instruktor előadásában az egészségfejlesztési iroda képzésén.

VN

Forrás: MW-archív

Mire figyeljünk már az első percektől? – egyebek között erre is választ kaphatnak az érdeklődők az eseményen. „Ha nagy a para, tudja ezt anya, apa, mama, papa!” – olvasható az egészségfejlesztési iroda közösségi oldalán megosztott felhívásban.

Augusztus 9-én, kedden 17 órakor várják nemcsak a jelenlegi, hanem a leendő szülőket, nagyszülőket is a Nádasdy Ferenc utca 4. szám alatti irodában. A program térítésmentes, de arra előzetesen regisztrálniuk kell a jelentkezőknek a 94/319-820-as telefonszámon.

Az egészségfejlesztési irodában emellett ingyenes egészség-tanácsadással és test­összetétel-mérés lehetőségével is várják az érdeklődőket. Ezekre időpontot ugyancsak telefonon lehet kérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában