A hét ingatlana

2022.07.03. 09:00

Birtok Bükön, az osztrák határnál 600 ezer euróért eladó! - fotók

A csodás, tágas épület és a hatalmas birtok egész biztosan párját ritkítja a Vas megyei ingatlanpiacon. Kibiceltünk kicsit a luxus otthon falai között. Ha nincs is 238 milliója, ön is szétnézhet a házban. Megéri!

ingatlanbazar.hu

Magas életminőséget biztosító birtok eladó az osztrák határtól 15 percre. Bécs, Budapest egyaránt 2 óra távolságra. 5336 m2-es megtervezett, parkosított kertben áll a családi házból, gondnoki lakból, fedett kocsibeállóból, 2 tárolóból és kerti fürdőtóból álló ingatlanegyüttes. A főépület jelenleg 2 hálószobás, dupla nappalis. 194 m2 lakótér, 39 m2 garázs és 63,5 m2 burkolt terasz. A gondnoki lak szintén nappali + 2 szobás 82 m2-en 9,3 m2-es terasszal. 4 szomszédos telek összevonásából alakult ki ez a tágas telek, mely közepére helyezték a főépületet. A ház mellett közvetlenül egy öreg platánfa magasodik, nyári időszakban árnyat nyújtva. [...]

A ház főbejárata oldalról a kert irányából nyílik. A garázst a privát rész követi a két hálószobával, a hozzájuk tartozó szobaméretű fürdőkkel. Itt áll a kétszemélyes szauna, melyből kilépve a zuhanyban frissülhetünk fel. A közösségi teret a folyosó végén ajtó választja el a hálóktól. Ide érkezünk a méretes gardróbbal kiszolgált bejárattól. Az étkező, konyha és nappali egysége jól tagolt, és tágas mérete ellenére is otthonos, kellemes hangulatú. A fény minden irányból átjárja a helyiségeket köszönhetően a nagyszámú ablaknak/ajtónak. A ház légkondícionált. Fűtését gáz-cirkó kazán és padlófűtés szolgáltatja. A nappali közepén álló kandalló begyújtva mind látványával mind a sugárzott meleggel hozzájárul az est hangulatához. Konyhájából nyíló kamrája is praktikus méretű. A terek kialakításakor a fokozott kényelem és a funkcionalitás elérése voltak a fő szempont. Szinte valamennyi helyiség rendelkezik közvetlen kertkapcsolattal. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában