Programok

2022.07.05. 16:24

Civilek a pályán: halas nap, aratónap, képeslapgyűjtők és történetmesélők

Ezúttal öt szervezet ajánlotta programjait kedden a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ Kőszegi utcai irodájában.

Vas Népe

Forrás: Puskás Enikő

Nyolcadik alkalommal rendezik a Pinka-Völgyi Halas Napot Vaskeresztesen, az Alpesi Fogadó és Horgászturisztikai Központban július 9-én, szombaton. A szervező Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége fontosnak tartja, hogy ez a nap a horgászat, a halételek iránt érdeklődő közönségé, a családoké legyen. A Képeslevelezőlap-gyűjtők Egyesületének július 15-16-i éves nagyrendezvényét Kőszegfalviné Pajor Klára elnök ajánlotta. 

A hagyomány előtt tisztelegve a 7. alkalommal tart Aratónapot a Hegypásztor Kör július 16-án Olaszfán. A főszerepet a kézi aratás kapja. A július 30-i aktív családi napról a Vasi-Hegyhát NaTÚRAparkban Debreczeniné Késmárky Flóra, a Vasi Hegyhát-Rábamente Egyesület turisztikai menedzsere beszélt. A Mesélj egy szép történetet önkéntes ifjúsági akcióról Gorza Norbert, a Forrásközpont Közhasznú Alapítvány – Vas Megyei CsEÖH irodavezetője szólt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában