Szórakozásé a hétvége

2022.07.03. 12:12

Ismét megtelt a Nádasdy-vár - A hétvégén dübörög a Sárvári Sörexpressz

Pajor András

Kondora István, Ágh Péter és dr. Máhr Tivadar a a Sárvári Sörexpresszen

Forrás: Pajor András

A Nádasdy-várban a hétvégén tartott Sárvári Sörexpressz és XXII. Fúvószenei Várfesztiválon Kondora István polgármester, Ágh Péter országgyűlési képviselő és dr. Máhr Tivadar alpolgármester nemcsak a rendezvényt, hanem a sátrakban a sörcsapokat is megnyitotta a közönség legnagyobb örömére.

Az első estén a Delta zenekar, a Kozmix és DJ Sheperd lépett fel, majd éjfél után a vihar hűtötte le a forró hangulatot. A következő napon Takács Nikolas és Gáspár Laci adott hangot a hangulathoz. A várudvaron a sátrakban közel százféle sört mértek, a várhídon pedig a kézművesek folk-bazárja sorakozott. A szombaton tartott fúvószenekari versenyen a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség elnöke, Szabó Ferenc által vezetett zsűri előtt a Csömöri Ifjúsági Fúvószenekar, a békéscsabai Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar és a Weiner Symphonic Band mérettette meg magát.

– A fesztiválon a nézők szórakoztatása mellett a hagyományos fúvószenei értékek bemutatása is az egyik cél – hangsúlyozta a házigazda Sárvári Koncertfúvószenekar nívódíjas karnagya, Szélesi Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában