Aki keres, talál

2022.07.21. 19:49

Ki találja meg? - Újabb Vas megyei településen rejtettek el manóajtót - videó

A napokban újabb miniajtót készített Vári Tamás, amelyet igazán festői környezetben, az Őrség szívében helyezett el.

vaol.hu

Forrás: Facebook/Vári Tamás

Már többször beszámoltunk Vári Tamás munkáiról, aki egyre több manóajtót hagy maga után különböző helyeken, nagy örömet okozva ezzel az embereknek. Sokan már programot csinálnak, hogy megtalálják ezeket a bizonyos manóajtókat. Vasban és a környező megyékben is bukkanhatunk a különböző alkotásokra, ha figyelmesen sétálgatunk. Nemrég arról számoltunk be, hogy amit a művész Szombathelyen, a Szent Márton utcai aluljárónál helyezett el, valószínűleg túlságosan is megtetszett valakinek és elvitte.

Ezúttal Őriszentpéteren jelent meg egy ajtócska az egyik fa tövében. A vadonatúj street art azért is különleges, mert a helyszín ahová került olyan, mintha egy mesekönyv illusztrációja lenne. Az alkotó, Vári Tamás július 16-án közösségi oldalán mutatta meg követőinek az új manóajtót. Mint írta: "Nyavajáitokkal mostantól fordulhattok az őriszentpéteri vajákos tündérboszorkányhoz".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában