Lezárult a jelentkezési időszak

2022.07.07. 14:17

Több mint kétszáz színötös vasi diákot mutatunk be hamarosan

Lezárult a jelentkezési időszak a Vas Népe és a vaol.hu közös, Színötös elnevezésű pályázatára: Vas megye kitűnő tanulóit kerestük, az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal záró tanulók jelentkezését vártuk.

VN

Fotó: Shutterstock

Színötös pályázatunkra július 6-án 14 óráig lehetett jelentkezni, és örömmel tapasztaltuk, hogy idén is megannyi jelentkezés érkezett, több mint kétszáz fotót és színötös bizonyítványt küldtek be az olvasóink.

Többek között Győrvár, Táplánszentkereszt, Kőszeg, Körmend, Bő, Egervölgy, Vasszécseny, Csepreg, Sárvár, Bajánsenye büszkeségei is jelentkeztek felhívásunkra.  Tapasztalataink szerint az idén is sok családban több gyermek is szíötös bizonyítvánnyal zárta a tanévet.

A játékban való részvétel feltétele az volt, hogy a szülő a vaol.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse, és gyermekéről, illetve a gyermek bizonyítványáról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Azokat a gyerekeket fogjuk bemutatni, akiknek bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra. A jelentkezések feldolgozását megkezdtük. Köszönjük a beküldéseket minden résztvevőnek, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden egyes szép bizonyítványhoz!

Vas megye kitűnő tanulóit július 11-e után megtekinthetik a Vas Népében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában