Ingatlanajánló

2022.08.28. 11:30

A hét ingatlana: ha nem fél a munkától, ez a kőszegi ház főnyeremény lehet az Ön számára - fotók

A mindössze 16 millió forintért kínált ház izgalmas helyszínen várja új, dolgos kezű tulajdonosát. Egy biztos, a kőszegi, 80 nm-es szépség megújulva jóval többet ér majd jelenlegi áránál!

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Kőszeg történelmi belvárosában eladó egy felújítandó ház, melyben két lakás található és az első, utcai része eladó. Közös udvari bejáró van, viszont hátul a telek meg van osztva, egyenlő arányban. Az ingatlan területe 80 m2, ahogy a képeken is látszik felújítandó állapotban van, azonban megfelelő ráfordítással komfortos, pazar otthont lehet belőle varázsolni egy elbűvölő kisváros belvárosában. A lakáshoz tartozik még egy külön bejáratú, két helyiségből álló lakrész, továbbá pince és padlás is. Az udvaron pedig tárolásra alkalmas kis épület is van.

Forrás: Ingatlanbazár

Kiváló elhelyezkedéséből adódóan akár panzió kialakítására is tökéletes, (igény esetén a tetőtér is beépíthető), mely garantáltan forgalmas, mivel Kőszeg a kulturális és városnéző turisták kedvelt célcsoportja köszönhetően a Kőszegi várnak és múzeumoknak, valamint a Kőszegi-hegység gazdag turista úthálózatának, illetve Bük világhírű fürdője is alig 20 km-re helyezkedik el. Jelenleg cserépkályhás fűtéssel rendelkezik a ház, de be van vezetve a telekre a gáz, így igény szerint gázos fűtés is könnyedén kialakítható. Továbbá, étterem, iskola, valamint a Fő tér is csak pár perc sétára található. Az ingatlan jelenleg lakatlan, tehát vétel esetén azonnal el lehet kezdeni a felújítást. [...]”

Forrás: Ingatlanbazár


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Forrás: Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában