Miraculum

2022.08.26. 19:10

A Mira Orient Art nem hiányozhat a karneválról: hastánc, henna, hárem, jótékonyság - fotók

Bege Botond

Forrás: Unger Tamás

A Mira Orient Art formáció 2004 óta a klasszikus egyiptomi és modern orientális stílus találkozásának meghatározó képviselője. A Savaria Történelmi Karnevál jótékonysági csatlakozó helyszínének, a Miraculum-Broadway-nek megálmodói és megvalósítói. A karnevál teljes időtartama alatt programokat szerveznek és bonyolítanak le Broadway Café előtt és a Agora - Savaria mozi aulájában,ahol  a karnevál teljes ideje alatt lehetőség van a jósda meglátogatására, háremfotózásra, hajfonásra, arcfestésre, csillámtetkó készítésére, hennafestésre is.

Már a pénteki megnyitóra sokan kíváncsiak voltak, és a hangosodó zene, illetve a táncoló lányok csak még több embert vonzottak, legfőképpen a férfiak töltöttek el sok időt a produkciót nézve. Az előadást színesítették énekek és szólótáncok is.  A táncosok a hétvégén befolyt adományokból idén a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ és Általános Iskolát támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában