Kétszáz kilogrammnyi kupak

2022.08.23. 13:00

Csordultig telt a szív - A pénzt az offai óvoda szülői munkaközössége használhatja fel

Tömböly Ágnes

Forrás: Facebook

Egy év alatt 200 kilogramm kupak gyűlt össze abban a szívben, amit a település egyik önkormányzati képviselője, Ács Attila helyezett el Ostffyasszonyfán. A sárvári hulladéktelepen adták le a napokban azt a 200 kilogrammnyi kupakot, amit az offaiak jó egy év alatt gyűjtöttek össze. Ács Attila önkormányzati képviselő tavaly helyezte ki azt a szívet, amibe bárki bedobhatta, illetve továbbra is bedobhatja feleslegessé vált műanyag kupakját.

Forrás: Facebook

- Célom az volt, hogy ilyen formában is segítsük, támogassuk a mindenkori ovisokat – mondta el kérdésünkre Ács Attila. A képviselő megköszönte a szülői munkaközösség leköszönő elnökének, Gregorichné Erős Mónikának és családjának a szív gondos ürítését, a kupakok tárolását és végül azok elszállítását is. Az így szerzett bevételt – húszezer forintot- Ács Attila egy havi képviselői tiszteletdíjával egészítette ki, összesen 40 ezerrel forinttal gazdagodott az ostffyasszonyfai óvoda szülői munkaközösségének kasszája. 

Forrás: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában