Toborzás

2022.08.11. 17:17

Kit kerestek a rendőrök a szentgotthárdi fürdőben? - Leendő határvadászokat

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói ezúttal a szentgotthárdi élményfürdőbe látogattak el, hogy a határvadászképzést népszerűsítsék. Emellett hasznos bűnmegelőzési tanácsokkal is ellátták őket csütörtökön délelőtt és kora délután.

Polgár Patrícia

Forrás: Unger Tamás

Azok, akik gyakorta látogatják a megye fürdőhelyeit, bizonyára tudják, hogy a vasi rendőrök a strandokon is igyekeznek felhívni a figyelmet a bűnmegelőzés fontosságára. Ezt tették csütörtökön a szentgotthárdi élményfürdőben is – kiegészülve a határvadászképzés toborzóival, akik a jelentkezés feltételeiről, a várható szolgálati feladatokról, az illetményről és a kiegészítő juttatásokról tájékoztatták az érdeklődőket. Szórólapokat is osztottak az egyenruhások, amelyen további információk találhatók a szerződéses határvadász jogviszonyról, amiről egyébként a megye valamennyi rendőrkapitányságán lehet személyesen is érdeklődni.

„Lépj be a Határvadász Ezred soraiba és védjük meg Hazánk határait!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában