Randevú

2022.08.31. 10:43

Nyugdíjasok aranyesőben - vasi sikerek országos találkozókon

A Vas Megye és Szombathely MJV Nyugdíjas Szövetsége tagjai számos kiemelt arany és arany minősítést hoztak el a legutóbbi országos találkozókról, és nagy sikert arattak a keddi Balatoni Randevú fesztiválon.

Merklin Tímea

Keszey Antal, Kovács Imre, Horváthné Kiss Mária, Janicsné Károlyi Anikó, Szabó István, Horváth Balázs a vasi fellépők közül

Forrás: VN/Mészáros Róbertné

Molnár Árpád szövetségi elnöktől megtudtuk: a Salgótarjánban megrendezett Nyugdíjasok X. Országos Könnyűzenei Dalos Találkozóján három kiemelt aranyminősítést kaptak a vasiak: Pető Ferenc Frédi és Ódor Ferenc szólóban, Pető Ferenc Frédi duóban Tóth-Váráshelyi Ilonával is énekelt. Tóth-Vásárhelyi Ilona külön arany minősítést is kapott a produkciójáért.

 Győrben a Nyugdíjas Dalosok és Nótakedvelők XXI. Országos Találkozóján nyolc produkció volt, három kiemelt aranyat hoztak el a vasi szövetség tagjai: Kovács Imre, Ódor Ferenc és Keszey Antal. Négy arany született, amelyeket a Nárai Dalkör, Horváth Balázs, Szabó István és Horváthné Kiss Mária kaptak. Janicsné Károlyi Anikó ezüstöt érdemelt.  

Mészáros Róbertné megyei alelnöke elmondta: nagy örömmel fogja össze a szövetségen belül a kulturális munkát, és állítja össze a műsorokat. A Balatoni Randevúra, a Csopakon megrendezett fesztiválra is általa szerkesztett műsort vittek – volt benne népdal, néptánc, vers, könnyűzene is -, és nagy sikert arattak a háromnapos fesztivál keddi országos gáláján, ahol minősítés nem volt, de ajándékot kaptak a résztvevők.  - Nagyon örültünk, mert a zsűri külön kiemelte, hogy a Vas megyeieké volt a legjobb produkció – fejezte ki büszkeségét az alelnök asszony.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában