Szórakoztató programok

2022.08.01. 14:59

Sportos falunap az öregfiúkkal Kemenesmagasiban - fotók

Sportnapot tartottak szombaton a kemenesmagasi futballpályánál. A nap központi programja a Kemenesmagasi öregfiúk, a Fradi Öregfiúk ellen játszotta mérkőzés volt. A rendezvényre azonban nemcsak a sportrajongókat várták, számos szórakoztató programmal készültek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Polgár Patrícia

Forrás: Cseh Gábor

A Mozogj együtt Kemenesmagasi névre keresztelt sportnap a Magyar Falu program pályázata révén valósulhatott meg – a rendezvény megszervezésére kétmillió forint támogatást nyert a Kemenesmagasi FC. 

Bár délelőtt szakadt az eső, a meghirdetett programok mindegyikét megtartották a szervezők. A nap első felében főzőverseny, lövészverseny és kispályás focikupa volt, majd 13 órakor közösségi ebéden nyerték vissza a sportolók az addig elégetett kalóriákat. Kora délután megérkeztek a helyszínre a Fradi Öregfiúk képviselői, akik előadást és bemutatókat tartottak az egészséges életmód jegyében, majd pedig pályára léptek a Kemenesmagasi Öregfiúk ellen. A meccset követően a helyiek beszélgethettek, fotózkodhattak a ferencvárosiakkal. 

17 órától két helyszínen is zajlottak az események: a színpadon a zenés produkciók, a sportöltöző mellett pedig a gasztronómia kapta a főszerepet. A helyi asszonyok keze által készültek ott a házias ételek, dagasztották tésztákat, de palacsintát és lángost is sütöttek. Természetesen a kóstolásra is volt lehetőség. 

Mindemellett a látogatók megcsodálhatták a hímzőszakkör kiállítását, valamint makettekben is gyönyörködhettek. 

A gyerekeket ugrálóvár, kreatív kézműves foglalkozás és hajfonatkészítés várta. Az estét tűzijátékkel és bállal zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában