Büszke anyuka

2022.08.21. 11:10

Tündéri videón mutatta meg kisfiát Kocsis Korinna

Nem tétlenkedik Kocsis Korinna, alig három hónapos kisfiát máris babaúszásra és tornára vitte, hogy segítse az izomzat és a mozgás fejlődését.

vaol.hu

Forrás: Instagram/Kocsis Korinna

A vasi kötődésű volt szépségkirálynő nem egy otthonülő típus, még két csak hónapos volt kisfia, mégis elutazott a francia Riviérára egy kis kikapcsolódás reményében. Valószínűleg Kocsis gyereke is ilyen örökmozgó lesz, mint édesanyja, hiszen elég hamar hozzászokhat a pörgős élethez. 

"Fontosnak tartom, hogy minél korábban kezdjük fejleszteni kisbabánk mozgását...Már az első alkalom is nagyon tetszett a kisfiamnak. A foglalkozás egy bemelegítő tornával indul, majd jacuzziban folytatódnak a mozdulatsorok. Végül pedig kényeztető masszázst kapnak a babàk. Segít, hogy kialakuljon a tudatos légzéskontroll, javítja az izomtónusokat, koordinációt és fejleszti az egyensúlyi rendszert" – írta a felvételek mellé Kocsis Korinna, melyeket a linkre kattintva lehet megtekinteni az Origo találata szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában