Eredmény született

2022.08.28. 20:54

Változás Ostffyasszonyfán: Ács Attilát választották polgármesternek

Egyértelmű választási győzelmet aratott Ács Attila független polgármesterjelölt a mai időközi önkormányzati választáson, ezzel átveszi a stafétabotot Mihácsiné Dózsa Hajnalkától.

Tömböly Ágnes

A képviselő-testület májusban feloszlatta magát, ezért időközi önkormányzati választást tartottak ma Ostffyasszonyfán. Reggel 6 és este 7 óra között adhatták le szavazatukat a helyiek a művelődési házban kialakított szavazóhelyiségben. A névjegyzékben szereplő 654 választópolgár közül 368-an szavaztak - erről dr. Farkas Gábor a helyi választási iroda vezetőjeként tájékoztatta lapunkat. Hozzátette: Négy érvénytelen és 364 érvényes szavazatot találtak. Az időközi önkormányzati választás rendhagyó esemény nélkül zajlott - tette hozzá.  

Este fél kilenc előtt pár perccel a polgármesterválasztás eredménye volt ismert. Mint arról korábban beszámoltunk: hárman indultak a posztért. 

Végül Balogh László 31, Mihácsiné Dózsa Hajnalka Ida - aki polgármesterként eddig vezette a települést - 75, Ács Attila pedig 258 voksot kapott. Vagyis Ács Attila - aki független jelöltként indult - veszi át a stafétabotot polgármesterként Mihácsiné Dózsa Hajnalkától. Ács Attila önkormányzati képviselőként eddig is tagja volt a képviselő-testületnek. 

Előzmények:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában