Beruházások

2022.09.01. 18:45

A fejlődés nem áll meg Nardán

Az elmúlt időszakban megvalósuló beruházásokat a kivitelező cégek képviselőivel együtt járta be dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő és Glavanics Krisztina polgármester csütörtökön.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Unger Tamás

Közel 22 millió forintból újult meg az orvosi rendelő Nardán: rendbe tették a külső homlokzatot, napelemet és hőszivattyút telepítettek, nyílászárót cseréltek, festettek. A ravatalozó korszerűsítésére mintegy 29 millió 900 ezer forintot fordítottak, ebből az összegből egyebek mellett kicserélték az elektromos hálózatot és a lámpatesteket, esőbeállót építettek és térköveztek. Mintegy 17 millió forint jutott járdafelújításra, a miniszterelnökség támogatásával pedig további hárommillió forintból új eszközöket szereztek be a két évvel ezelőtt leégett kultúrházba. 

© Unger Tamás

Fotós: © Unger Tamás

– Sok kicsi sokra megy – fogalmazott dr. Hende Csaba, és egyúttal megerősítette: a pályázati lehetőségek kihasználásával folyamatosan fejlődni tudnak a települések. – A 800 éves jubileumra minden elkészült. Olyan fejlesztések valósultak meg, amelyek az itt élők mindennapjait teszik könnyebbé – húzta alá Glavanics Krisztina, majd szólt arról is: bíznak annak a 137 millió forintos összértékű pályázatnak is a sikerességében, amelyből a csapadékvíz-elvezetés újulhat meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában