Nem mindennapi vendég

2022.09.01. 15:00

Brit sztárproducer is bulizott a Dirty Slippers-esküvőn - Sárváron mondták ki a boldogító igent

A Dirty Slippers zenekar ostffyasszonyfai származású dobosa, Ferenczi Bettina "Bebi" és Lobó-Szalóky Lázár, az elmúlt szombaton házasodott össze Sárváron, ahol az Evangélikus Templomban mondták ki egymásnak a boldogító igent. A lakodalmat egy helyi szállodában ülték meg.

Polgár Patrícia

Forrás: Zergi Borbála

Az eseményen ismert magyar emberek - Móré András „Vitamin” a Happy Gang-ből és Bordás József, a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett dobművész – is részt vettek, valamint George Shilling brit származású sztárproducer is hazánkba látogatott kedvesével az esküvő alkalmából. A Dirty Slippers zenekar jó kapcsolatot ápol és 13 éve már együtt is dolgozik a producerrel, aki korábban a londoni Abbey Road stúdióban Mike Oldfielddel és az Oasisszel is vett fel dalokat.

George Shilling elmondta, rendkívül tetszett neki az esküvő és lakodalom, hiszen számára ismeretlenek voltak a magyar szokások, mint például a lánykikérés a szülői házból.

- Számunkra hatalmas megtiszteltetés, hogy George eljött hozzánk Vanessával. Büszke vagyok rá, hogy az országunk, a történelmünk és a hitünk is elnyerte a tetszésüket – jegyezte meg Lobó - Szalóky Lázár. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában