Sampon, öblítés, szárítás

2022.09.06. 14:00

Igazi különlegesség az ikervári kutyamosó - Videón mutatjuk, hogyan működik a gyakorlatban

Csupán néhány helyen működik az országban olyan önkiszolgáló kutyamosó, mint amilyenbe Ikerváron is betérhetünk. A kutyusok a tapasztalatok szerint eleinte idegenkednek, de aztán hamar megszokják a langyos habokat.

Horváth László

Forrás: Szendi Péter

Dog Wash – hirdeti nagy felirattal a közelmúltban Ikerváron megnyílt kutyamosó. Az ebtulajdonosok a nap 24 órájában bármikor eljöhetnek, hogy a többféle program közöl kiválasztva megtisztíthassák a kutyáikat. Lehet választani a samponos, vagy éppen a kondicionáló mosást, majd az öblítést, és a bolha- és kullancs elleni kezelést. A műveletet szárítás zárja. 

A kutyamosót a saját ötlete nyomán Ódor Csaba valósította meg. 

- A szerkezet újonnan mintegy 6,5 millió forintba kerül, a neten kutakodva végül Debrecenből egy használt berendezést sikerült megvásárolnunk – mondta a tulajdonos. – Nemrégiben nyitottunk, de már most nagy az érdeklődés. Rendszeresen váltják egymást a kutyák.  Ottjártunkkor Ódor Csaba  Rómeó nevű kutyáján mutatta be, miként is működik az önkiszolgáló mosó. Az erről készült videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában