Közlekedésbiztonsági vetélkedő

2022.09.29. 14:17

Kresz-teszt, ügyességi verseny, kerékpárszerelés a körmendi iskolában

Második alkalommal tartottak közlekedésbiztonsági vetélkedőt a Vas Megyei Szakképzési Centrum Rázsó Imre Technikumában. A megmérettetésen tíz Vas megyei csapat vett részt.

Tóth Judit

Fotó: © Szendi Péter

Többségében általános iskolák hatodik, hetedik és nyolcadik osztályosait nevezték a közlekedésbiztonsági versenyre, amelyen három feladatot kellett megoldaniuk a részvevőknek.

Először egy kresz-tesztet kellett kitölteni, majd a szombathelyi rendőrség munkatársai által felépített ügyességi pályát kellett teljesíteni kerékpárral, végül a műhelyben kerékpárszerelés zárta a sort.

Fotós: © Szendi Péter

Első helyen végzett az Őriszentpéteri Általános Iskola Albert Boldizsár, Kamondi Salamon, Gaál Richárd alkotta csapata, második lett a csákánydoroszlói Csaba József Általános Iskola egysége, soraiban Korándi Ákossal, Mukics Mátyással és Sipos Szabolccsal. Harmadik helyen a vasszécsenyi Ambrózy-Migazzi István Általános Iskola három diákja, Szemes Barnabás, Pomper Olivér és Virágh Ákos végzett. Az egyéni versenyben első lett Zámodics Trisztán (Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola), második helyen Korándi Ákos (Csaba József Általános Iskola, Csákánydoroszló), harmadikon pedig Virágh Ákos ( Ambrózy-Migazzi István Általános Iskola, Vasszécseny) végzett.

A vetélkedőt Oláh Miklós, a Vas Megyei Szakképzési Centrum Rázsó Imre Technikum oktatója szervezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában