Eredmények

2022.09.14. 10:21

Lorigo TSE: két páros az U21 Tíztánc magyar bajnoki döntőben táncolt

A Lorigo TSE ismét öregbítette a vasi megyeszékhely hírnevét, számos jó helyezést nyertek a hétvégi országos versenyeken.

VN

A hétvégi versenyző csapat Faludiné Lovas Henriette szakmai vezetővel

Forrás: Lorigo TSE

Csömörön rendezték meg az E országos Bajnokságot, valamint az U21 Tíztánc Magyar Bajnokságot. Emellett a két kiemelt versenyszám mellett egyéb klubközi versenyeket is rendeztek több kategóriában és korosztályban.

Szerencsére a gyerekek lelkesedése töretlen a tűzkár miatti, nehezített próbakörülmények ellenére. Talán még jobban motiváltak, hogy a lehető legjobb eredményt hozzák haza. Az utánpótlás csapatból szinte minden párosunk indult az E országos bajnokságon, illetve a klubközi versenyeken – tudtuk meg Faludiné Lovas Henriettétől, a Lorigo TSE szakmai vezetőjétől. - Egy bajnoki aranyérem született az E országos bajnokságon Gyerek II. korosztályban standard táncokban Kocsis Vince György - Ferincz Lili jóvoltából, akik latin táncokban is jeleskedtek, ott a dobogó harmadik fokára állhattak. 

Az U21 Tíztánc Magyar Bajnokságon bronzérmes lett Kovács Ádám-Faludi Eliza, valamint szintén döntőt táncolt Cziráki Bálint-Kránitz Anna, akik hatodik helyezést értek el.

További jó eredmények születtek az E Országos Bajnokságon: Gyerek II. kategóriában Takács Dániel - Galántai Veronika: Standard hetedik, Latin hatodik helyezést ért el. A Gyerek I-II. szóló lány kategóriában: Rózsai Barbara hatodik lett.  

A klubközi versenyeken is jól szerepeltek a gyerekek. Koroknai Axel Péter - Tóth Kinga: Gyerek II D Standard-ben harmadik, Latinban hatodik lett. Takács Benedek - Nagy Jázmin: Gyerek II D Standard-ben ötödik, Latinban negyedik lett. Rejtő Máté - Szabadfi Eszter: Junior I D Standard harmadik, Latin negyedik helyezést ért el. Polányi Koppány Balázs - Polgár Sára Lili: Junior I D Standard-ben ötödik, Latinban hetedik lett.  

Jövő héten a Savaria Nemzetközi Táncversenyen lépnek ismét parkettre a szombathelyi LORIGO TSE táncosai. Gombkötő Balázs - Balogh-Laskovics Petrának pedig a professzionista latin verseny Európa Bajnokságán szurkolhat a szombathelyi közönség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában