Utánajártunk

2022.09.16. 14:04

Markusovszky-kórház szülészet: tényleg gondok vannak?

VN

Forrás: VN/archív

Egy, a közösségi médiában napvilágot látott bejegyzés kapcsán fordultunk prof. dr. Nagy Lajoshoz, a Markusovszky-kórház főigazgatójához. „Csak szólok! A szülészet-nőgyógyászati ellátásban csak ezen a héten elesett Szombathely, Veszprém és a Szent Imre Kórház” – ezt írta tegnapi Facebook-posztjában dr. Varga-Damm Andrea, a ReforMerek párt elnöke.

A főigazgatónál ma délelőtt arról érdeklődtünk: történt-e bármilyen változás a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházszülészeti-nőgyógyászati osztályán, ami a betegfelvételt, az ellátást befolyásolná.

Nagy Lajos főigazgató válaszlevelében így reagált:

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatom Önt, hogy kórházunk érintően semminemű valóságalapja nincs a „Csak szólok! A szülészet-nőgyógyászati ellátásban csak ezen a héten elesett Szombathely, Veszprém és a Szent Imre Kórház” tartalmú internetes bejegyzésnek.

Kórházunkban folyamatosan, zavartalanul, az eddigiekben megszokott rendben biztosított a szülészet-nőgyógyászati ellátás. A közzétett bejegyzés kórházunk vonatkozásában téves információn alapul, és sajnálatos, hogy közzététele alkalmas a lakosság félretájékoztatására, alaptalan riadalom keltésére."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában