A második

2022.09.13. 13:47

Megújul a Gyöngyös-híd a sárvári Malom utcában

A felújítási munkálatok befejezése után hamarosan ismét használható lesz Sárváron az Alkotmány úti lakótelep mellett a Gyöngyös-patakon átvezető gyaloghíd. Ezzel idén már a második, a  Gyöngyös-patak felett átívelő, gyalogos-kerékpáros forgalomra alkalmas - erőteljesen leromlott állapotú - hídtest újul meg teljesen a városban.

Pajor András

Készül a  Malom utcai Gyöngyös-híd új pallózata Sárváron

Forrás: Pajor András

A Malom utcánál lévő gyalogoshidat két hete zárták le: elkezdődtek a tervezett munkálatok. Ezt megelőzően a Móricz Zsigmond utca végén lévő Gyöngyös-híd rekonstrukciója valósult meg. A Malom utcai hídon is felújítják a vas alépítményt, új pallókat kap a létesítmény, a korlát is megújul. A sárvári önkormányzat fontosnak tartja, hogy az út- és járdafelújítások mellett a kezelésében lévő gyalogoshidakat is rendszeresen karbantartsák. A híd mellett található áruháznak a felújítása is jelenleg zajlik, annak elkészültére a Gyöngyös-híd mindenképp járhatóvá válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában