Ünnepélyes átadó

2022.09.30. 11:47

Traktor, pótkocsi, önjáró fűnyíró - Új eszközökkel gazdagodott Velem

Több mint tizenegymillió forintot nyert a velemi önkormányzat eszközbeszerzésre a Magyar Falu Programban. Bakos László polgármester elmondta: a beruházásnak köszönhetően gazdaságosabbá válik bizonyos feladatok ellátása.

Cseh-Egyed Bernadett

Hótolóval és sószóróval is használható traktort, billenős pótkocsit, továbbá egy önjáró, oldalkidobós fűnyírót vásárolt az önkormányzat a több mint tizenegy millió forintnyi kormányzati támogatásból. Eddig nem voltak hasonló eszközeik, a fejlesztéssel költséghatékonyabbá, gazdaságosabbá válik bizonyos feladatok ellátása. 

Üdvözölte a beruházást Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője is. - Velemben az elmúlt években megszépülhetett a Stirling villa környezete, de jutott forrás az óvodára, az orvosi rendelőre es sok más cél mellett most a közterületi eszközökre is érkezett támogatás. Mindezekre nagy szükség volt, polgármester úr régóta szorgalmazta ezek beszerzését. Bízom abban, hogy az együttműködésünkkel ide érkező gépek a falu javat szolgáljak – fogalmazott.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában