Minden évben visszatérnek

2022.10.13. 14:21

A közös munka öröme - Megtisztították az Ezredévi parkot

Többen csatlakoztak a Polgárok a Városért Egyesület felhívásához és kitakarították az Ezredévi parkot: több zsáknyi szemét és zöldhulladék gyűlt össze.

Vas Népe

Forrás: VN

Nem véletlenül az Ezredévi Park örökbefogadása mellett döntött a Polgárok Városért Egyesület, amikor az önkormányzat meghirdette a kezdeményezést: itt lesz majd az Összetartozás Emlékhelye. 

Az esemény egyúttal példamutatás is volt: felelősek vagyunk a környezetünkért, városunkért; önkéntes munkával is sokat tehetünk egy közösségért – fogalmazott Melega Miklós önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), aki szintén csatlakozott az akcióhoz. Elmondta: eldobált szemetet és zöldhulladékot gyűjtöttek zsákokba. A várossal kötött megállapodás értelmében minden évben visszatérnek majd a helyszínre.

 

A szemétgyűjtés során jó híreket is kapott az egyesület: az egyik egyházközség felajánlásaként hamarosan újabb pénzadomány érkezik az emlékhely javára. Ez tovább emelte a közös munka örömét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában