Adomány

2022.10.27. 09:52

A városi bál bevételéből a bölcsődének vásároltak ajándékot Sárváron

Pajor András

Varga Istvánné, Kondora István, Savanyú Gábor és Mórocz Zsolt a bölcsődei adomány átadásán

Forrás: Pajor András

A XIV. Sárvári Városi Bálra nyáron kerülhetett sor a pandémia miatti korlátozások után. Az időpont eltért a megszokottól, ám a rendezvény jótékonysági célja nem változott. A bál bevételét a szervezők az idén a Cseperedő Bölcsődének ajánlották fel.

Az adományokat Mórocz Zsolt és Savanyú Gábor - a bál szervezői -, valamint Kondora István polgármester a napokban adta át. A közel hétszázezer forint értékű ajándékcsomagban voltak játékok, készségfejlesztő eszközök és könyvek is. – Nagyon hasznosak lesznek a gyerekek számára az adományozott eszközök-játékok. A több doboznyi játékot hét csoportszobában osztjuk szét. Szeretnénk megköszönni ezt a lehetőséget, ez egy nagyon szép kezdeményezés – mondta el Varga Istvánné bölcsődevezető.

– Júniusban került megszervezésre a bál, egy kicsit kevesebb létszámmal, kisebb helyen. Viszont nagy örömünkre szolgált, hogy rengeteg felajánlással és tombolatárggyal tudtunk a bál résztvevőinek kedveskedni. Ők ezt azzal viszonozták, hogy sok tombolaszelvényt vásároltak, amiből összegyűlhetett az adomány összege – számolt be Mórocz Zsolt szervező.

A bál rendezői úgy tervezik, hogy jövőre visszatérhetnek a hagyományokhoz. A városi bál nyitná ismét a farsangi szezont Sárváron, 2023. január 21-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában