Köszöntő

2022.10.10. 17:49

Az idősek tapasztalataira most is nagy szükség van - A szépkorúakat köszöntötték Szombathelyen - fotók

Az idősek világnapja alkalmából köszöntötték a szombathelyi városházán a szépkorúakat.

Tömböly Ágnes

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Az ENSZ döntése alapján 1991 óta ünneplik október 1-jén a Föld mintegy 600 millió idős polgárát, köztük kézmillió szépkorút Magyarországon - mondta köszöntőjében Kulcsár Lászlóné, a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetője. "Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött" - idézte Sütő Andrást.

 

Jó kezekben van az idősgondozás Szombathelyen a Pálos Károly családsegítőnél - erről is beszélt dr. Nemény András polgármester az ünnepi eseményen. - Legyen minél több együtt töltött közös időnk, így közösségben, és amennyire lehet, vidám hangulatban! - kívánta a jelenlévőknek, akiktől azt is kérte: a lemondásokkal járó, előttünk álló nehéz időkben legyenek támaszai, segítői a fiatalabb generáció tagjainak. A szeretetről, a szerelemről és az odafigyelésről is szólt Szabó Tibor, Bálint Éva és Földi Attila, a Weöres Sándor Színház művészeinek műsora. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában