Megyei Prima díj 2022

2022.10.26. 07:00

Családi példát követ: a 2022. év Megyei Vállalkozója Bognár Zoltán generálkivitelező - videó

További szavazásra buzdítjuk olvasóinkat, akik a megyei Prima Közönségdíjasra és az Ifjúsági Különdíjasra voksolhatnak november 2-ig. Ebben az időszakban bemutatjuk a többi díjazottat is, akiknek elismeréséről a VOSZ vasi szervezete döntött.

Merklin Tímea

Bognár Zoltán

 Több száz jól megépített lakásra és sok nagyberuházásra lehet büszke Bognár Zoltán, a körmendi BP Etalon Kft. ügyvezetője, akit a 2022. év Megyei Vállalkozója elismerésre javasoltak. Bognár Zoltán az édesapja mellett kezdte kitanulni a szakmát, családi példára lett generálkivitelező. Általános iskolásként nyaranta építkezésen segédkezett, tízévesen már önállóan falakat húzott fel. 1981-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem építészmérnöki karán.

 A Vas megyei Tanácsi Építőipari Vállalatnál a művezetőtől a termelési osztályvezetőig járta végig a ranglétrát. 1990-től 2020 végéig a Tender Kft. ügyvezetője és tulajdonostársa; a cég sok nagyberuházás generálkivitelezője volt: Vas megyében ők indították újra a lakásépítést. Jelentős megrendelőjük volt a MAM Hungária Kft., a Nestlé büki üzeme, a Vitra Kft., az Egis Gyógyszergyár. A körmendi idősek otthonának is generálkivitelezői voltak. A Tender Kft. 2021 januárjától befejezte kivitelezői tevékenységét; a tulajdonostársak, Bognár Zoltán és Pusker Ferenc nyugdíjba vonultak. 

Bognár Zoltán a szintén közös tulajdonú BP Etalon Kft.-t tovább működtetve folytatja a munkát: megszépült a harasztifalui, a magyarszecsődi templom, most a körmendi Szent Erzsébet-templom van soron, mellette nővérszállás épül. Az egyházi épületek felújításánál nagy előny a műemléki kivitelezői jogosítvány. Bognár Zoltán 1985 óta foglalkozik tervezéssel, 2007 óta építész-műszaki ellenőrzéssel is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában