A hét ingatlana

2022.10.09. 11:30

Egy kőszegi ritkaság: 4 hektáros birtok és 19 épület egyben eladó!

Ha 19 épületre lenne hirtelen szüksége (ebből 12 családi ház), vagy a 4 hektáros terület érdekli, a mostani, különleges hirdetés önnek szól. Ha csak érdekli, milyen kuriózumok akadnak Kőszegen, akkor is!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Kőszegen kínáljuk eladásra ezt a közel 4 hektáron elterülő épületegyüttest. A telek ÉNy-i fekvésű, ÉK és D felé lejtős terület, az épületek között térburkolattal, nagyobb részben gondozott, parkosított zöld területtel. A teljes terület körbekerített, a bejáratoknál kapu nincs, ill. nem zárt. Telek alakja:Szabálytalan sokszög. A területen 19 épület található, amelyek 1993-ban kerültek átadásra.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A tizenkét családi ház mellett, hét egyéb funkciójú épület is helyet kapott az ingatlanon. A bejárat felől - ami egyébként a telek legmagasabb pontja is egyben - egy nyújtott térre érkezünk, amit az egyéb funkciójú „középületek” vesznek körül. Ezeken keresztül lehet eljutni a második körben elhelyezkedő családi házakig, amelyek zártsorúként összeépítettek, hasonlóan, mint a bejárat felől álló épületek és lakóházak is. Az épületek teljes alapterülete több mint 4.000 nm, állapotuk azonban többségében felújítandó, korszerűsítendő. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában