Új szabály

2022.10.28. 16:21

Ezt jó, ha tudod! Forgalmas szombathelyi benzinkúton változik a tankolás novembertől - térkép

vaol.hu

Forrás: Pixabay

Több töltőállomásának működésében is változás áll be november 2-ától - közölte közösségi oldalán a Shell. Szombathely egyik nagy forgalmú benzinkutja is érintett az ügyben, november elejétől csak a cég szerződött, vállalati partnerei - akik rendelkeznek euroShell üzemanyagkártyával - használhatják majd a Kiskar utca 8. alatt található töltőállomást. Noha a tankolás csak kártyával lesz lehetséges, a benzinkút shop-ja és az autómosás lehetősége továbbra is mindenki számára elérhető - olvasható a Shell weboldalán.

 

A változtatásban egyébként két szomszédos megye is érintett, Győr-Moson-Sopronban és Zala megyében is kettő-kettő benzinkút csak az üzemanyagkártyával rendelkezők számára lesz elérhető. Ezek közé tartoznak Győrben a Tompa utcai, Mosonmagyaróváron a Gabonarakpart utcai, Zalaegerszegen a Hock János utcai és Nagykanizsán a Balatoni úton lévő benzinkutak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában