Ezt jó, ha tudod!

2022.10.21. 15:00

Forgalomkorlátozás a megemlékezés idején Szombathelyen - Mutatjuk, hol lesznek lezárások

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója alkalmából, valamint az elesett szombathelyi nemzetőrök emlékére rendezett városi ünnepségsorozat ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani. Rendőrök irányítják majd a közlekedést.

VN

Forrás: Pixabay

Teljesen elterelik a gépjárműforgalmat október 23-án, vasárnap 16.10 órától várhatóan 16.50 óráig a Március 15. tér: 18-as Honvéd utca – Wesselényi Miklós utca, Szelestey László utca – Wesselényi Miklós utca, Petőfi Sándor utca – Kőszegi utca, Liszt Ferenc utca – Karinthy Frigyes utca, Március 15. tér – Deák Ferenc utca kereszteződések vonalán.  

Ezután a Nemzetőrök Emléktáblájánál folytatódik a megemlékezés, várhatóan 16.40 órától – 17.50 óráig nem lehet behajtani a Király utca – Széll Kálmán utca, Kisfaludy Sándor utca – Vörösmarty Mihály utca, Vörösmarty Mihály utca – Szelestey László utca, Széll Kálmán utca – Wesselényi Miklós utca kereszteződésekbe.  

Módosul a helyijáratos autóbuszok közlekedése is a megemlékezések ideje alatt: érintettek a 21-es, 12-es, 2A, 2C, 6, 7, 29A, 29C, 30Y járatok. Az országos és regionális járatokat pedig nem érintik a Szelestey utcai megállót. Az ünnepségek befejezése után visszaáll az eredeti forgalmi rend, a rendezők a lakosság és az utazóközönség türelmét és megértését kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában