Köszöntő

2022.10.06. 10:00

Isten éltesse Mariska nénit! Gálos Józsefné a 100. születésnapját ünnepelte

A 650 lakosú településen is megköszöntötték a falu szépkorú lakóit, köztük a százéves Gálos Józsefné Mariska nénit, aki szeptember 27-én kerek születésnapját ünnepelte.

Tóth Kata

Forrás: VN/Doktorics Lili

Gálos Józsefné Antal Mária Szemenyében született 1922. szeptember 27-én. Szülei mezőgazdaságból éltek, hat gyermek –négy fiú és két lány – nevelkedett a családban. Mariska néni hat elemit végzett, lánya 1944-ben, fia 1948-ban született. 1949-ben került a férjével Nemesbődre, születésnapján öt unokája, nyolc dédunokája és három ükunokája is köszöntötte. 

Unokái nevelésében aktívan részt vett, a falu lakóival nagyon jó kapcsolatot tart, korábban a közösségi életnek is szorgos résztvevője volt. Vidám, életerős asszony volt világéletében, most is ezt látjuk rajta – árulta el Zsizsik Katalin polgármester. Az idősek világnapjára szervezett programon a falu együtt ünnepelt Mariska nénivel, aki szerencsére nagyon jó egészségnek örvend, végigtáncolta a bulit. A kerek évfordulón felköszöntötte őt Nemesbőd önkormányzata, a hivatal dolgozói, a Nemesbődért Egyesület, a helyi Vöröskereszt, az idősek klubja és a Nemesbőd Sportegyesület képviselői is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában