Angyali suhanás

2022.10.02. 18:00

Jótékonysági gyerekprogram Angyalka lépteiért Nagymizdón - fotók

Adománygyűjtő programot tartottak a körmendi Hendawy Angel, vagyis Angyalka járássegítő terápiájának támogatására a Nagymizdói Lovasudvarban.

Tóth Judit

Forrás: Szendi Péter

Angyali suhanás címmel már másodszor szervezte meg a programot Lukács Melinda, aki nagyon sok helyről kapott segítséget. Pölöskei Tamara, Angyalka lovasoktatója, a Nagymizdói Lovasudvar vezetője például a helyet biztosította a rendezvényhez, vállalkozóktól felajánlásként mindenféle finomságot kaptak, eljött muzsikálni a Háklár Banda, mások pedig a kézműves asztaloknál vezettek foglalkozást. Igazi csapatmunka állt tehát a háttérben, mindenki hozzátette a magáét.  

Törökné Horváth Eszter, Nagymizdó polgármestere köszöntőjében kiemelte, hogy mindannyian szurkolnak a tízéves Angyalkának, és azt kívánják, hogy minden álma teljesüljön. 

A jótékonysági gyerekprogrammal a kislány járássegítő terápiáját támogatják. - Százötven órányi terápiás foglalkozáson vagyunk túl, jó eredménnyel. Októberben még két alkalommal megyünk Budapestre, aztán egy kis szünet következik, de tavasszal szeretnénk folytatni a megkezdett munkát - tudtuk meg Angyalka édesanyjától, Zsanettől.

Hendawy Angel 2011. december 31-én született 65 dekával. A szülei, a nagymamája, a rokonai, a barátai mindenben segítik, mióta megszületett. Most a járás a fő cél, a kislány a fővárosban vesz részt foglalkozásokon, de otthon is nagyon sokat gyakorol. Hogy mennyire ügyes, kedvenc lovacskája, Gálya hátán ülve is megmutatta. Kitartásáért lovasoktatóitól egy érmet és egy serleget vehetett át. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában