Gyógyulj meg

2022.10.22. 12:32

Egy nap Árminért – A jótékonysági árverés 17 órakor kezdődik a Tízholdas Pagonyban

A jótékonysági vásár bevétele Ármint és családját illeti. Főtt a gulyás is, mint megtudtuk: több mint tíz kiló hús és tizenöt kiló zöldség kerül bele.

BEG

Fotó: © Cseh Gábor

Ahogy arról már beszámoltunk, szombaton jótékonysági napot tartanak az agydaganattal diagnosztizált Árminért a toronyi Tízholdas Pagonyban.

Amikor odaértünk, már tisztogatták a lovakat a lovaskocsihoz, a Lufi együttes is a színpadon zenélt, a kötélugrók kis csapata pedig készülődött a fellépésre. Nagy öröm volt látni Ármint, aki csodálkozva és jókedvűen sétált az érte összejött emberek között.

Kikerültek már a könyvek, sütemények is az asztalokra – a jótékonysági vásár bevétele természetesen Ármint és családját illeti. Főtt a gulyás is, mint megtudtuk: több mint tíz kiló hús és tizenöt kiló zöldség kerül bele.

A kínálatban van bábszínház, lovaskocsizás, kézműves foglalkozás. Este fellép a Bolondok Aranya és a Tom Kondor’s Moonshine együttes. A Weöres Sándor Színház színészei mondanak verset és mesét, illetve a rendőrség és a tűzoltóság is kivonul szolgálati járműveivel, amelyeket a kicsik kedvükre vizsgálhatnak át. A jótékonysági árverés 17 órakor kezdődik a toronyi Tízholdas Pagonyban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában