Megyei Prima díj 2022

2022.10.21. 16:10

Megkezdődött a Prima kampány – Voksolhatnak a választottjukra

A Vas megyei Prima Közönségdíjának és Ifjúsági Különdíjának jelöltjeit mutattuk be az elmúlt két hétben, akikre olvasóink is szavazhatnak október 21-től november 2-ig.

Merklin Tímea

Szárnyas János, a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) vasi elnöke

Fotó: Unger Tamás

A Prima Közönségdíj jelöltjei (a kategóriagyőztesek): magyar irodalom –Szauer Ágoston, magyar színház- film- és táncművészet – Murai András, magyar képző- és iparművészet – Ferkovics József, magyar tudomány – Dr. Gyurácz József, magyar oktatás és köznevelés – Tóth Péter, magyar építészet – Gáspár Péter, magyar ismeretterjesztés és média – Gergó Judit, magyar sport – Varsányi Áron, magyar népművészet és közművelődés – Boznánszky László, magyar zeneművészet – Scheer Bernadett; az Ifjúsági Különdíj jelöltjei: Ekler Luca és Takács Kristóf - közülük választhat a közönség.  

A közönségdíjasra a vaol.hu-n a Prima díj 2022 fül alatt lehet szavazni, az Ifjúsági Különdíjasra a Prima fülön belül külön - november 2-án éjfélig. Az online szavazás eredményeit november 3-án összesítik, másnap november 4-én, 17 órakor lesz a gála a Weöres Sándor Színházban, ahol átadják ezt a két díjat is. Az újságban a szelvények október 28-ig jelennek meg, és az az utolsó nap, hogy még postára lehet adni. Aki személyesen szeretné leadni a voksát, a szerkesztőségünkben teheti meg (Szombathely, Széll Kálmán utca 40.) vagy az ügyfélszolgálati irodában november 2-ig. A vaol.hu felületén az online szavazás eredményét november 1-én 12 óráig lehet látni, ezután már nem. 

A megyei Prima rendezvényről Szárnyas János, a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) vasi elnöke elmondta:  

- Csodálatos, hogy egy politikától független kezdeményezésnek köszönhetően a vállalkozók, a pénzzel rendelkező emberek próbálják megbecsülésüket kifejezni a társadalom olyan tagjai számára, akik kevésbé vannak jó anyagi helyzetben, és nem is mindig látható, de fontos az a tevékenység, amit végeznek. A Prima jelölés őket helyezi reflektorfénybe, így az emberek megismerhetik a munkásságukat, és szavazhatnak rájuk sikerhez, ismertséghez, elismertséghez juttatva őket. 

Szárnyas János mindenkit a szavazásra buzdít, ismerkedjenek meg a jelöltekkel, és hangsúlyozza, hogy nem kell messzire menni a példaképekért, hiszen hősök itt is vannak köztünk. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában