Megyei Prima díj 2022

2022.10.31. 07:00

Megyei Prima díj: felkerestük a tavalyi nyertest, akit motivált az elismerés - Dr. Kovács Zoltánt kérdeztük

Továbbra is szavazásra buzdítjuk olvasóinkat, akik a megyei Prima Közönségdíjasra és az Ifjúsági Különdíjasra voksolhatnak november 2-áig.

VN

Dr. Kovács Zoltán, a tavalyi közönségdíjas

Forrás: VN-archív

Felkerestük a tavalyi nyertest, akinek támogatói megszavazták a 2021-es Vas megyei Prima Közönségdíjat: dr. Kovács Zoltán háziorvos a magyar tudomány kategória győzteseként indult a jelöltek között. Celldömölk alsósági városrészének háziorvosi feladatait látja el. Fáradhatatlan és elhivatott, ha a betegeiről van szó – egészségükért mindent elkövető humánus ember. Igazi háziorvos, aki példa lehet bárki számára. 

– A Vas megyei Prima Közönségdíj óriási motivációt adott számomra a további munkához – felelte dr. Kovács Zoltán a kérdésre, hogy mit jelentett számára az elismerés. Hozzátette: tudja, hogy amikor voksolni lehetett, összefogott érte a város, a páciensei, és ez nagyon sok erőt ad. Dr. Kovács Zoltán akkor Celldömölk önkormányzati képviselője volt, ez év elején alpolgármester lett, vagyis további bizalmat kapott egy magasabb szintű városvezetési munkához, ami nagyon sok pluszfeladatot ad, de mint mondja, szívesen végzi.

Szavazni ITT lehet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában