Megyei Prima díj 2022

2022.10.28. 07:00

Segítséget szállítanak: a 2022. év megyei vállalkozója Horváth László ügyvezető - videó

Továbbra is szavazásra buzdítjuk olvasóinkat, akik a megyei Prima közönségdíjasra és az ifjúsági különdíjasra voksolhatnak november 2-ig. Ebben az időszakban bemutatjuk a többi díjazottat is, akiknek elismeréséről a VOSZ vasi szervezete döntött.

Merklin Tímea

Horváth László

 „A vállalkozás legértékesebb eleme az ember” – vallja Horváth László, a Pharmatrans Hungary Kft. ügyvezetője, aki 30 éves szakmai pályafutása alatt mind feladatokban, mind pozíciókban folyamatosan fejlődő íven haladt előre a technikai-műszaki jellegű profiltól az üzleti vezetői irányba. Ezért javasolták a 2022. év országos vállalkozója elismerésre. Előrelépéseit szakirányú felsőfokú képzéseken és speciális pénzügyi, üzleti készségfejlesztő kurzusokon szerzett elméleti ismeretekkel támogatta meg. Az informatikai piacon elért sikerei és néhány év államigazgatási kitérő után immáron tíz éve a belföldi gyógyszerszállítási piac egyik meghatározó szereplője.

 A Pharmatrans ma már 85 embert foglalkoztat; évi hatvanmillió doboz gyógyszer célba juttatásával segíti a betegek gyógyulását. 

Horváth László gyermekkorában orvos akart lenni azért, hogy meggyógyíthassa a nagymamáját, de az élet más utakra vitte. Évtizedek múltán találta meg az egészségügynek azt a szeletét, amelyben vállalkozása révén évente közel négyszázezer kórházi és közforgalmú gyógyszertári kiszállítással működnek közre a betegek folyamatos gyógyszerellátásában. A társadalmi felelősségvállalás jegyében Horváth László a rendelkezésére álló eszközökkel segítette a Covid-járvány kezelését, az orosz–ukrán háború kitörése után pedig az elsők között kelt több alkalommal útra adományszállító konvojjal Kárpátaljára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában