Az összefogás segíthet

2022.11.24. 17:02

A vasvári zeneiskola benevezett a Lásd a zenét! elnevezésű videópályázatra

A helyi zeneiskola benevezett a Liszt Ferenc Kamarazenekar által meghirdetett Lásd a zenét! elnevezésű videópályázatra.

Pogács Mónika

Az intézmény, ha megnyeri a versenyt, értékes technikai felszerelésekhez juthat

Forrás: Pogács Mónika

A felhívásra 88 alkotás érkezett be. A legtöbb szavazatot begyűjtő csapat értékes technikai eszközöket nyerhet a versenyben. Szavazni a népszerű közösségi videómegosztón lehet, a művészeti iskola növendékei által elkészített videó alatt található „tetszik” gomb megnyomásával. A verseny november 27-én éjfélig tart. A vasvári csapat jelenleg a 88 fős mezőnyben az előkelő harmadik helyen áll.

A városban nagy a lelkesedés, sokan adják le virtuális szavazataikat, de mivel Vasvár kisváros, csupán a helyi összefogás nem biztos, hogy elég lesz a verseny megnyeréséhez. Az iskola növendékei ezért további vasi támogatókat, partnereket is kérnek, hogy segítsék munkájukat egy vokssal. „Szavazz ránk, hogy egy kis iskolának is legyen esélye nyerni! Szavazz, hogy egy Vas megyei iskola legyen a befutó! Összefogással sikerülhet!”– olvasható a város közösségi oldalán a művészeti intézmény bejegyzése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában