Hivatalos

2022.11.07. 14:47

Döntés született: tilos lesz balra kanyarodni az egyik veszélyes szombathelyi kereszteződésből

vaol.hu

Forrás: VN/archív

Ahogy arról már többször beszámoltunk, hetente történnek kisebb-nagyobb balesetek Szombathely határában, a 86-os számú főút várost elkerülő szakasza és a Csaba út, illetve a 86-os főút és a Rozsnyó utca kereszteződésében, a bevásárlóközpontok parkolójánál. A két kereszteződés közül az egyik esetében hosszú idő után hivatalosan is megoldás született.

A szombathelyi önkormányzat közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Praktiker Áruház és a TESCO Áruház közötti útszakasz elkerülő felőli csomópontjában a forgalmi rend 2022. november 10. napjától módosul:

- Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Közlekedőket, hogy Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottságának 182/2022. (X.25.) VISB számú határozata alapján, egyetértésben a rendőrség és a Magyar Közút egybehangzó véleményével, a Szombathely, Rozsnyó utca – 86 sz. főút csomópontjában a Rozsnyó utcából a 86 sz. főútra történő balra kanyarodás ideiglenes jelleggel, 6 hónapra megtiltásra kerül 2022. november 10-től, figyelembe véve az elmúlt időszak számos súlyos és halálos baleseteit. Kérjük a csomópontban a közlekedők fokozott figyelmét! - olvasható a közleményben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában