Válaszra várva

2022.11.21. 15:00

Horváth Gábor 450 napja vár válaszra a polgármesteri találkozó után

Négyszázötven napja nem kapott sem választ, sem feljegyzést Horváth Gábor önkormányzati képviselő a 2021 augusztusi polgármesteri találkozón felvetett kérdéseire, javaslataira – ezt most közösségi oldalán is szóvá tette.

Tömböly Ágnes

Fotó: © Cseh Gábor

„Nem jó irányba halad a város, ha így intézik az ügyeket a polgármester környezetében” – kezdte közösségi oldalán közzétett bejegyzését Horváth Gábor, majd két esetet is megosztott. 2019 novemberében – vagyis nem sokkal az önkormányzati választást követően – továbbított részére a polgármester asszisztense egy Nemény Andrásnak szóló levelet azzal, hogy az önkormányzati képviselő szíveskedjen válaszolni.

„A levél írója a kámoni városrészt érintő problémákkal kereste volna az újdonsült polgármestert, de valamiért az asszisztens jobbnak látta lepasszolni a szombathelyi polgár megkeresését érdemi válasz helyett” – bírálta az asszisztens ügyintézését bejegyzésében Horváth Gábor, aki egy másik esetet is leírt. „2021.08.25-én az 1-es körzet ügyeivel kapcsolatban jártam polgármester úrnál egyeztetésen. Az asszisztens lelkesen jegyzetelt és mindenre azt válaszolta ’utánanézek’. Az eltelt 450 nap alatt nem kaptam semmilyen választ, emlékeztetőt, feljegyzést Kámon, Herény, Minerva városrészeket érintő javaslataimmal, kéréseimmel kapcsolatban. Az itt élők örülnének, ha megtisztelnék és nem semmibe vennék kéréseiket, panaszaikat. Ébredj, Szombathely!” - zárta bejegyzését a képviselő. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában