Energiahatékonyság

2022.11.03. 20:00

Intézkedések Sárváron - Marad a fürdő és a mozi is, és adventi díszkivilágítás is lesz

A képviselő-testület döntött energiahatékonysági intézkedésekről. A Sárvár Aréna épületrészeit energetikai szempontból elkülönítik egymástól. Az intézmény, benne a mozi továbbra is fogadja a látogatókat.

Pajor András

Illusztráció!

Forrás: Pixabay

A gyógyfürdő nyitva tart. Ha a működés feltételeiben, lehetőségeiben lényeges változás állna be, a cégvezető javaslatot tesz a tulajdonos önkormányzatnak a módosításra. A Nádasdy Kulturális Központban működő múzeumban, könyvtárban és művelődési központban, a palotaépületben lévő helyiségekben novembertől temperáló fűtés van. Az ülés több napirendjének tárgyalására is az elhibázott uniós szankciók miatti energiaválság, a háború okozta infláció negatív hatásai miatt került sor. Az önkormányzat igyekszik védeni a helyi gazdaságot és Sárvár polgárait. A vendéglátóipari előkertek üzemeltetői mellett a közterületen – például sütőipari termékeket – árusító vállalkozásoknak nem kell közterület-használati díjat fizetniük 2023. április 30-ig. A válsággal sújtott időkben még fontosabb az öröm és a remény. Ezért szerényebb formában, de lesz adventi-karácsonyi díszvilágítás Sárvár központjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában