Pályázat

2022.11.07. 17:00

Ismét lehet pályázni az Év fiatal vállalkozója díjra

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2022-ben ismét pályázatot hirdet az Országos Fiatal Vállalkozói Díj elnyerésére.

Vas Népe

Forrás: Pixabay

Saját vállalkozásukban sikeres fiatalokat keres az idén is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ), akik kiérdemlik az Év fiatal vállalkozója díjat, közölte a szövetség. A díjra a legalább három éve sikeres saját vállalkozást működtető, 18 és 40 év közötti természetes személyek, magyar fiatalok jelentkezhetnek vagy jelölhetőek november 20-ig. Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének alapító elnöke a közleményben kiemelte: nagyon várják a női és vidéki vállalkozások jelentkezését is, hiszen a tehetség, a szorgalom, az akarat és a siker nem határolható nemekre és lokációra.

A díjra jelentkezni és jelölni a FIVOSZ honlapján lehet, ahol egyben várják az ingyenes regisztrációt a november 20. és 25. közötti, 15. Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karrier Show-ra, amelynek programjában szerepel az Év fiatal vállalkozója díj átadója is.

Az immár másfél évtizedes múlttal rendelkező díjjal azokat a vállalkozókat jutalmazzák, akik a fiatal koruk ellenére is sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak a fiatalabb generációk számára. Mint írják, érdemes jelentkezni a díjra, hiszen aki nyer, az egy éven keresztül nagykövetként képviselheti a többi fiatal vállalkozót, ismertté válhat a cége, tevékenysége, a díj által új üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtte és sikerével inspirálhatja társait. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és érdekképviseleti szerve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában