Buli

2022.11.20. 11:33

Videó - Megrezzent az MMIK oldala szombat este - Itt járt a Kiscsillag

A Kiscsillag zenélt szombaton este az MMIK-ban. Ahogyan várható volt, megtelt az aula: sokan voltak kíváncsiak a zenekarra, amely hatalmas bulit csapott Szombathelyen.

BEG

Fotó: BEG

Az esős, hideg időjárás nem kedvezett a koncertre igyekvőknek, de abban a pár órában feltehetően senki nem gondolt az odaút esetleges kellemetlenségeire, csak az igazi alterrock zene és a jókedv uralkodott a teremben.

Az érdeklődők leginkább a felnőtt korosztályból kerültek ki, és mindenki jól szórakozott a már jól ismert dalokon, mint például a Megjöttünk a nőkért, a Légyszíves, vagy a Ha én lennék című nótákon. A mintegy17 éve alapított banda szombaton sem okozott csalódást a rajongóknak. Bár kissé hideg volt a teremben, ha az ember átengedte magát a zenének és a táncnak, a hűvös idő biztosan nem zavarta abban a másfél órában.

A Kiscsillag előtt a szombathelyi kötődésű Great Escape játszott: kissé keményebb rockzenével ágyaztak meg Lovasi Andráséknak.

 

 
 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában