Csökkentett üzemmódban

2022.11.28. 17:00

Rezsiváltozás: csúszda nincs, szauna lesz - A fűtési szezon ideje alatt is működik a városi fürdő Celldömölkön

Csökkentett üzemmódban, de a fűtési szezon ideje alatt is működik a városi fürdő. A szomszédos szállodához tartozó szaunavilág bezárt, helyette hamarosan egy kisebb nyílik– saját beruházásban.

Vas Népe

Lóránt Gábor igazgató azt mondja, a belépőjegyek árát is csökkentették

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

Mintegy 15 ezer látogatója van a celldömölki fürdőnek évente. Lóránt Gábor igazgató elmondta: a téli időszakban csökkentett üzemmódban működnek, a gyermekrészleget és az anakonda csúszdát lezárták, a melegvizes medencékbe, illetve a tan- és úszómedencébe továbbra is várják a látogatókat. Hozzátette: a csökkentett üzemmód miatt csökkentették a belépőjegyek árait is. Az önkormányzat a megemelkedett energiaköltségekre nyújtott többlet támogatást, de igyekeznek kordában tartani a kiadásokat. 

Szólt arról is, a szomszédos szállodához tartozó szaunavilág részleget november 21-től határozatlan időre bezárták. Ezért saját beruházásban egy kisebb, de hasonló részleg kiépítéséről döntöttek: egy finn és egy kombinált szauna, valamint egy dézsafürdő kap majd itt helyet. A munkálatok hétvégén kezdődnek és várhatóan december második hetében már birtokba is vehetik a szaunákat az érdeklődők. Lóránt Gábor fürdőigazgató emlékeztetett: a nagy szaunarész megépülte előtt is voltak ilyen szolgáltatásai a fürdőnek, így lényegében csak vissza kell állítani a csatlakozási pontokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában