Pecsétek

2022.11.10. 15:43

Sikeres volt a Macskakommandó nyomdagyűjtő játéka Sárváron

A Sárvári Macskakommandó múlt hétvégén a Rába-parti bevásárlóközpontba várta a kicsiket, nagyokat, cicabarátokat egy nyomdagyűjtő játékra, amelynek keretében a macskatartás eszközeit mutatták be.

Tóth Kata

Az eseményre elkészültek a csapatpólók is

Forrás: Pogács Mónika

Amint a Sárvár lendületben Facebook-oldalon szerepel, összesen hatvanhatan gyűjtötték össze a pecséteket. Azok között, akik mind az ötszínes pecsétet összegyűjtötték, cicás nyereményeket sorsoltak ki, az első tíz résztvevő pedig macskás hűtőmágnest kapott ajándékba. A rendezvényt az „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű programban az egyikhipermarket pályázatán nyert összegből hozták tető alá. 

Az Ivartalanítással a Cicákért Egyesület „Sárvári macskakommandózás" elnevezésű pályázata nyert a megvalósításra 400 ezer forint támogatást. A hipermarketben az érdeklődőket 16 óráig várták: ki-ki megtekinthette, hogy az egyesület mire fordítja a pénzt, beszélgethettek a tagokkal a cicatartásról, akár tanácsot is kérhettek és új információkhoz juthattok a kiállított tárgyak révén. A program két fő szervezője Szele Nikolett és dr. Sebestyén Melinda, a Macskakommandó alapító tagjai voltak. A sárvári szervezet célja elsősorban a kóbor és gazdátlan macskák ivartalanítása a felesleges szaporulatok visszaszorításának érdekében Sárváron és környékén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában