Díszes fenyő és égő gyertya

2022.12.18. 17:36

A bükiek közösen díszítették fel a város karácsonyfáját

Ahogy az elmúlt években, az idei adventi időszakban is közösen díszítették fel a helyiek az Eötvös parkban lévő, város karácsonyfáját. Az Átriumban vasárnap a negyedik gyertya lángja is fellobbant.

HL

Fotó: HL

Vasárnap az Átriumba menő családosok, fiatalok és idősek közül többen is feltették a saját készítésű díszeiket az Eötvös parkban lévő város karácsonyfájára. A művelődési ház udvarán délután kézműves foglalkozások is várták a kilátogatókat. Kora este, a színpadon fellépett a Keltike Népdalkör, a Danica Horvát Énekkar, a Poppies Énekegyüttes, valamint a Répcementi Férfikar. A negyedik adventi gyertyát dr. Németh Sándor polgármester gyújtotta meg.

Az elmúlt hétvégéken is változatos programok voltak. Kezdésként az óvodások, és az evangélikus bábcsoport, majd a következő héten az iskolások adták elő műsorukat. A harmadik vasárnap tartották meg a VII. Regöstalálkozót.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában