Befektetésnek is kiváló

2022.12.25. 12:30

A hét ingatlana: egy csodás, 780 nm-es ház Bükön - fotók

A Bükön kínált, hatalmas, 780 négyzetméter alapterületű ingatlan hangulatos fotói és ára is kattintásra ingerlőek. Vagy ön másképp látja a dolgot…?

ingatlanbazar.hu

“Eladásra kínálunk Bükön, Vas megye kedvelt fürdőhelyén egy 3 szintes 780 nm2 lakóterü családi házat, 2900 nm2-es parkosított kerttel. A ház akár 5 különálló lakás kialakítására alkalmas. Befektetésnek is kiváló, felújítás, modernizálás után, akár irodák, óvoda kialakítására is alkalmas. Az utcafronti lakás 60 nm2, 2 bejárattal az udvarról. Konyha étkezővel, 2 szoba fürdőszobával, közlekedő praktikus beépített bútorokkal, jelenleg galéria van benn. 

A legnagyobb lakás 125 nm2, 75 nm2-es nappali cserépkályhával, háló, gardrób, konyha spájzzal, fürdő, wc helyiségekből áll. A nappalihoz üvegház tartozik és innen tudunk kimenni a teraszra is. A kisebb lakás 70 nm2, kétszintes, eltolt elrendezéső, a konyhából terasz nyílik. Felújítást igényel, 2 szobát alakítottak ki. A földszinten található egy 180 nm2-es műhely, galériával, nagy ablakainak köszönhetően világos, átalakítással itt is ki lehet alakítani egy lakást. A tetőtérben egy felújított 70 nm2-es lakás van, cserépkályhás fűtéssel, külön terasszal. 

A ház alatt 110 nm2-es pince van, fáskamrával, gépészeti helyiséggel. A garázst 20 nm2,az udvaron kéresztül lehet megközelíteni. Az ingatlanban  2 cserépkályha és padlófűtés van, a kazán felújítást igényel. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában